Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش، مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدامات این اداره کل را برای استقبال از ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا؛  محمدرضا مسیب‌زاده، در برنامه افق شبکه رادیویی قرآن با موضوع تشریح برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دستگاه‌ها و نهادهای مختلف، با اشاره به راه‌اندازی قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز در سال گذشته با 17 پایگاه و 17 دبیرخانه در 17 استان، گفت: هرکدام از این پایگاه‌ها، فعالیت مختلفی را در زمینه‌های مختلف چون محافل انس با قرآن، آموزش علمی و عملی، آموزش نماز و احکام، پاسخ به سؤالات شرعی دانش‌آموزان، گفتمان دینی، مصباح الهدی (امام شناسی)، انتظار و مهدویت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را دنبال می‌کنند.

وی با اشاره به این که در سال 1400، دونیمه شعبان داریم که یکی از آن‌ها در ابتدای سال بود و دیگری در انتهای سال است افزود: بنابراین پیوست تمام فعالیت‌های اداره کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش «جریان سازی اتفاق ارزشمند فرهنگ مهدوی» در بین دانش آموزان است.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش در ادامه به فعالیت ماه مبارک رمضان این اداره کل اشاره کرد و گفت: تهیه و «تولید ادعیه ماه مبارک رمضان با استفاده از دانش‌آموزان برگزیده حوزه قرآن»، همراه با قرائت و ترجمه،«ترتیل خوانی روزانه یک جزء با مشارکت با آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها)» و پخش از این مرقد مطهر ایشان در بستر شبکه شاد و همچنین اجرای برنامه «ستارگان قرآنی» باهدف معرفی دانش‌آموزانی که در طول سال تحصیلی حافظ کل قرآن شده‌اند، از مهم‌ترین برنامه‌های اداره کل برای ماه مبارک رمضان است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در اقدامی ارزشمند، کانالی برای، روزه اولی‌ها و آشنایی با احکام روزه و شرایط روزه‌داری؛ در بستر شبکه شاد تشکیل‌ شده است تا دانش آموزان عزیز روزه اولی‌ها با آداب روزه‌داری و ماه مبارک رمضان بیش‌ازپیش آشنا شوند.

مسیب زاده در پایان گفت: همه 17 پایگاه ما در بستر شبکه شاد در ماه مبارک رمضان رنگ و بوی ماه بهار قرآن، خواهند گرفت تا مخاطبین ما به‌ویژه دانش آموزان از فضای معنوی این ماه بهره‌مند شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماه رمضان نماز جماعت قرائت قرآن ماه مبارک رمضان دانش آموزان عترت و نماز برنامه ها اداره کل کل قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار داشت: 80 درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش اموزان بانیازهای ویژه است.

وی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

رشیدی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

وی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

مدرسه‌سازی صدقه جاریه است

جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و اظهار داشت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

وی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آنها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت 800 متر و با زیربنای 250 متر مربع به ارزش بالغ بر 3 میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند