Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات هندبال خوزستان گفت: عدم همکاری معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش با هیات هندبال خوزستان در خصوص استعداد یابی و استفاده از ظرفیت دانش آموزی، علاوه بر اینکه سد راه توسعه هندبال در استان می شود، خیانت به استعدادهای ناب و علاقمند این رشته در مدارس خوزستان است.

 سروش کجبافی امروز در گفت و گو با خبرنگار برنا در اهواز با انتقاد از سلیقه ایی عمل نمودن معاونت تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان، اظهار کرد: استعداد یابی و توسعه ورزش پایه امری بسیار مهم برای کشور و استان بوده و هیات هندبال مدت ها است که به دنبال همکاری با آموزش و پرورش در این خصوص است اما هر بار این موضوع از طرف مسوولین مربوطه به تاخیر انداخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به کسب عناوین مختلف توسط دانش آموزان هندبالیست خوزستان، گفت: تیم های دانش آموزی پسران در سال گذشته مقام اول کشور و دختران مقام دوم کشور را کسب نمودند. این ورزشکاران همان بازیکنانی بودند که توسط معلمان ورزش در مدارس آماده سازی شده و به باشگاه های تحت پوشش این هیات و مربیان سازنده پرورش یافته اند که این امر نشان از لزوم همکاری دو جانبه فی ما بین هیات و اداره کل آموزش و پرورش دارد.

رییس هیات هندبال خوزستان، افزود: مدت ها است که در تلاش هستیم نظر آموزش و پرورش را در خصوص همکاری در خصوص استعدادیابی و توجه به هندبال جلب کنیم، که متاسفانه تا کنون به دلایل واهی از سوی آموزش و پرورش بی نتیجه مانده است.

کجبافی بیان کرد: هندبال یکی از رشته های مادر است و آموزش و پرورش خود یکی از اعضای مجمع هندبال بوده که با این وجود انتظار داشتیم در خصوص استعدادیابی و فراهم کردن بستری برای توسعه هندبال همکاری لازم را با این هیات انجام دهند.

او با اشاره به اینکه، به صورت مکرر، از طریق رسانه ها و هم از طریق معاونت توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان از اداره کل آموزش و پرورش استان درخواست تشکیل جلسه و همکاری را مطرح کرده ایم، اضافه کرد: متاسفانه تا کنون پاسخی در خصوص همکاری میان هیات و آموزش پرورش دریافت نکرده ایم، هیات بار ها اعلام کرده که هیچ خواسته مالی نداشته و حتی توانایی این را داریم شهرستان ها و مدارس مدنظر را به توپ هندبال، تور و مربی نیز مجهز کنیم.

رییس هیات هندبال خوزستان با بیان اینکه، تنها خواسته ما از اداره کل آموزش و پرورش همکاری در خصوص استعداد یابی است، اظهار کرد: از آموزش و پرورش می خواهیم تا کانون های استعدادیابی مان در مدارس را فعال کرده و مسابقات دانش آموزی را با همکاری ما برگزار کنند. حتی بارها اعلام کرده ایم آمادگی این را داریم سالن، داور، مربی و تیم برگزاری مسابقات را هم به صورت رایگان در اختیارشان قرار دهیم.

او گفت: در صورت عدم همکاری، قطعا در بحث استعدادیابی دچار ضعف شدید خواهیم شد و این ضعف مانع رشد و حضور هندبالیست های استان در میادین بین المللی می شود و این رشته را در خوزستان با مخاطراتی مواجه خواهد نمود و عواقب آن نیز متوجه آموزش و پرورش خواهد شد.

کجبافی با اشاره به این که در گذشته میان فدراسیون هندبال و وزارت آموزش و پرورش تفاهم نامه ای به امضا رسیده است، بیان کرد: آموزش و پرورش خوزستان تا کنون همکاری در راستای این تفاهم نامه صورت نداده و این عدم همکاری به سود ورزش خوزستان و همچنین اداره کل آموزش و پرورش و هیات هندبال نخواهد بود چرا که از رشد و شکوفایی جوانان علاقه مند به این رشته جلوگیری می کند.

او با بیان اینکه مطمین هستم مدیرکل آموزش و پرورش از این موضوع بی خبر است، گفت: عدم توجه و همکاری مسوولین آموزش و پرورش با هیات هندبال این ظن را به وجود آورده که معاونت تربیت بدنی این اداره کل شاید قصد و خصومتی شخصی را دنبال می کند، به همین دلیل از مدیر کل ورزش دوست آموزش پرورش خوزستان تقاضا دارم شخصا به این موضوع ورود کند زیرا راه های رفته بسیاری را رفته ایم و به نتیجه نرسیده ایم.

رییس هیات هندبال خوزستان در پایان با تاکید بر ادامه تلاش ها در راستای کسب موافقت اداره کل آموزش و پرورش در برای استعداد یابی این رشته در سطح مدارس، گفت: از رییس آموزش و پرورش استان می خواهم فرصتی برای گفت و گو در این خصوص تعیین کنند و یا دعوت ما را برای شرکت در جلسه مشترک بپذیرند تا رو در رو این موضوع کوچکی که بسیار بزرگ شده را در حضورشان حل و فصل نماییم، در غیر اینصورت به منظور احقاق حق این رشته ورزشی مقام آور در خوزستان پیگیری های لازم تا رسیدن به نتیجه مطلوب از طریق وزارت خانه انجام خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان آموزش و پرورش خوزستان برنا خوزستان وزارت آموزش و پروش استعداد یابی هندبال مدارس خوزستان اداره کل آموزش و پرورش هیات هندبال خوزستان معاونت تربیت بدنی رییس هیات هندبال خصوص استعداد استعداد یابی عدم همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد